Konferenspaket vår 2017

KonferensB970x250.jpg

Rekordtidig snöpremiär

I år kan vi tillsammans med Vasaloppet erbjuda rekordtidig snöpremiär. Redan från den 11 november ligger spåren vita och inbjudande rakt igenom vår anläggning. Kombinera med konferens Lunch till lunch för den perfekta uppladdningen, både för företaget och vinterns längdprestationer. Åker inte alla skidor? Byt spårkortet mot bowling. Bo i hotellrum eller flera tillsammans i stuga. 
Pris: 1 195 kr/person exkl. moms

Inkl: Del i dubbelrum, konferenslokal, två luncher, två fika, 2-rätters middag & spårkort

Julshowskonferens

Börja dagen i mötesrummet. Medan ni koncentrerar er på ert arbete, servar vi med lunch och fika. På kvällen bjuder vår välrenommerade ensemble, från bland annat Wallmans Salonger, på Let´s Get Rocked 2-3 dec och Mello Night 9-10 dec. Så här års passar det självklart bäst med julbord till underhållningen. Sov sedan gott i hotellrum eller bo flera tillsammans i stuga. Dag två står konferensrummet till ert förfogande innan ni avslutar med lunch. 
Pris: 1 395 kr/person exkl. moms

Inkl: Del i dubbelrum, konferenslokal, två luncher, två fika, julbord och show. 

Halvdan

Kick off, on eller away med bowling och god mat. Vi vågar påstå att vårt paket "Halvdan" är helbra. Oavsett anledning är bowling aldrig fel. Och i kombination med mat sitter det som en smäck. Kom på eftermiddagen, ta ett par timmar i mötesrummet och sedan är det dags att rulla upp ärmarna. Vem är egentligen mästare på bowling? Avsluta med god middag och fira segrarna. 

Pris: 465 kr/person exkl. moms 

Inkl: Konferenslokal, fika, bowling & 2-rätters middag

För mer info samt bokning

Kontakta oss via mail här
Eller ring oss på 0250-276 00 så berättar vi mer.  Gronklittsgruppen-liggande.png
Boende
Information

 

Facebok

 

Information

Mora Parken
Parkvägen, 792 37 Mora
Tel: 0250-276 00
Fax: 0250-276 15 
info@moraparken.se

Öppettider reception
Mån- Lör 07:00-22:00, Sön 07:00-18:00